Om klubben

Vi är ett gäng killar som drivs av passionen att åka runt i världen och prova på olika ställen att kitesurfa på! Det är verkligen en härlig upplevelse att testa på olika vatten och vindar och göra det tillsammans med sina vänner, flera gånger om året. När vi inte är ute och reser så spenderar vi vår tid i Malmö, där vi också har vårt klubbhus. Det är ofta man kan se några av oss hålla på längst vattnet kring stranden som klubbhuset ligger vid och det är bara komma och hälsa om det skulle vara så att du skulle vilja veta mer om sporten eller om du kanske skulle vilja prova.

Vårt klubbhus är riktigt fint och uteplatsen där vi kopplar av efter en dag på vattnet är till och med bättre, nu när vi uppdaterat våra coola utemöbler från Trademax. Det gick inte på speciellt mycket heller, snarare kändes det som att vi betalade för lite för dem, men vilka är vi att klaga? Nöjda som tusan är vi i alla fall och det lär bli många grillkvällar på den uteplatsen. Här har ni den:

De killar som är en del av denna grymma klubb är:

Patrik Rosengren
Killen från norr som flyttade ner till Skåne för att kärleken och jobbet lockade honom hit. Patrik har sedan länge sysslat med kitesurfing längst Bottenvikens många stränder och är därmed en ganska härdad typ som tål det mesta. Han är idag 34 år gammal och hans favoritresmål är Egypten, där han spenderar många månader med att kitesurfa och även utbilda i det.

Anders Ljungström
Snubben som bott utomlands i ett antal år och spenderat mestadels av tiden i de franska alperna, där han varit snowboardinstruktör. Anders testade på vintervarianten av kitesurfing, alltså snowsurfing, som går ut på precis samma sak, skillnaden är bara att man gör det på snö istället för vatten. Nu är han hemma i Sverige igen och verkar tycka att vattnet nog ändå är bättre än snön. Favoritsurfarstället är Spanien.

Linus Söder
Linus är vår ordförande, tillika festgeneral och arrangör. Planeraren i honom gör att det är han som har den naturliga fallenheten för att ordna alla resor som vi åker på, fram och tillbaka. Sysslat med kitesurfing i snart fem år och verkar älska det mer och mer för varje dag som går. Favoritstället för honom att surfa på är i Australien.

Vi välkomnar naturligtvis nya medlemmar i klubben, hör bara av dig så ska vi nog kunna fixa något!